ESCAPE ERVARING OP

Met onze expertise in gamification dagen we jouw team uit met een van onze plezierige en uitdagende escape boxes. Ontdek hoe de escape boxes jouw team kunnen versterken.

ESCAPE ERVARING OP

Scrol naar beneden

ESCAPE GAMES OP MAAT

Ben je op zoek naar een escape ervaring die je nog niet vindt in ons huidige aanbod? We ontwikkelen met plezier een escape ervaring op maat.

Brainstorm

In een brainstorm zetten we de eerste ideeën op papier. Met jouw wensen gaan we aan de slag om originele escape game raadsels te bedenken. 

Ontwikkeling

Uit de brainstorm verzamelen we de leukste en meest uitdagende raadsels. We stellen een doordacht spelverloop op en starten met het ontwikkelen van 3D-ontwerpen, CAD tekeningen en alle andere belangrijke voorbereidingen.

Testen

Eens de escape game klaar is moet het natuurlijk uitgebreid getest worden. Ben je klaar om te spelen?

ESCAPE GAMES OP MAAT

Escape volgens jouw wensen

SPEL MOGELIJKHEDEN

Heb je een idee voor een spelvariatie? Onze games zijn zeer aanpasbaar en we kunnen aangepaste versies aanbieden. Zo gebruikte we een van onze games als receptie-escape. Kregen de bezoekers een kist open dan ontvingen ze een lotje voor een tombola wedstrijd.

Voor meer informatie en mogelijkheden: info@escape-boxes.be of neem contact op via telefoon +32 494 33 44 05.

Zet uw merk of product in de kijker met een unieke escape game. Na een kennismaking met uw bedrijf werken we een escape game uit waarin uw merk of product centraal staat. Bereik nieuwe klanten of laat consumenten uw product voor de eerste maal gebruiken als deel van een unieke escape room puzzel.

Voor meer informatie en mogelijkheden: info@escape-boxes.be of neem contact op via telefoon +32 494 33 44 05.

We ontwikkelen graag unieke escape games of escape races waar uw klanten of bezoekers het beste van zichzelf geven. Samen met uw bedrijf werken we een wedstrijd uit waarbij de snelste “escaper” beloond wordt met een mooie prijs.

Voor meer informatie en mogelijkheden: info@escape-boxes.be of neem contact op via telefoon +32 494 33 44 05.

Heb je zelf een leuke toepassing voor een escape room op maat? Aarzel dan niet en neem contact op door te mailen naar info@escape-boxes.be of te bellen naar +32 494 33 44 05. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Neem contact op:

Ontdek wat escape games voor u kunnen betekenen:

Escape room op locatie

Speel een escape room op locatie. Verschillende escape games beschikbaar. Escape room op verplaatsing past op elke locatie. Een spannende uitdaging op jou evenement of escape op locatie. Zowel kleine als grote groepen. 

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box

Uitstekend voor

Communiefeesten
Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Originele teambuilding
Groepsuitjes
Teamuitjes
Bedrijfsuitstappen
Randactiviteiten op event

Voor bedrijven

Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Team evaluaties
Brand activation
Win-acties
Productlanceringen

Escape room voor evenementen

Escape room voor evenement is geschikt voor elk evenement. Als randactiviteit op een receptie of uitdaging van de avond op uw evenement. Deze escape room voor evenement is beschikbaar voor kleine als grotere groepen.