ONTDEK ONS BREEDE AANBOD ESCAPE GAMES

Met onze expertise in gamification dagen we jouw team uit met een van onze plezierige en uitdagende escape boxes. Ontdek hoe de escape boxes jouw team kunnen versterken.

ONTDEK ONS BREEDE AANBOD ESCAPE GAMES

Scrol naar beneden

Aanbod escape games

Doorheen de jaren ontwikkelde we mobiele escape games met specifieke speler belevingen in gedachten. Met ons breed aanbod bieden we een unieke escape ervaring voor elk type evenement. Bovendien zijn onze games zeer flexibel waardoor we aangepaste versies kunnen aanbieden. Heb je vragen over de mogelijkheden voor jou event, stuur dan gerust een mailtje.

A pirate’s old whiskey crate

Ideaal voor kleinere en grote groepen

Met onze escape box “A PIRATE’S OLD WHISKEY CRATE” dagen we je collega’s en vrienden uit om het verhaal achter de geheimzinnige kist te ontdekken. Een escape box kan je het beste omschrijven als: “een escape room in een kist”. Het spel is ontwikkeld om te spelen met grote groepen waarbij teams tot 6 personen de escape box proberen te openen door originele raadsels op te lossen net zoals in een escape room.

Op zolder van Opa liggen tal van oude zeemansspullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kuststeden. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot. Al meer dan twintig jaar tracht hij de kist te openen maar tevergeefs. De sloten willen maar niet openen. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal achter de kist ontdekken, lukt het jullie de kist te openen?

Voor de escape teambuilding reken je best +-2 uur. Hierin zit:

Kennismaking en spel introductie (15 à 30 min): Voorafgaand aan het spel zorgen we voor een leuke introductie waar de spelers elkaar beter leren kennen. Door teambuildingsgerichte vragen te stellen ontdekken de spelers van elkaar wat ieder belangrijk vindt in een team. Vanuit deze activiteit kunnen we de teams verdelen (u kan natuurlijk ook de verdeling vooraf maken indien je dat wenst).
Na de kennismaking wordt het escape-spel geïntroduceerd. We toetsen af of het team reeds escape-ervaring heeft en in functie daarvan leggen we de basisprincipes van het spel uit waarna het escape spel kan starten.

Escape spel (+-75 min): Verschillende teams spelen een identiek escape spel tegen elkaar. Het spel is erg uitdagend en om alle puzzels als eerste op te lossen moet je stevig samenwerken. De spelduur ligt rond de 75 minuten. In functie van de ervaring van de spelers kan dit korter of langer zijn. We geven indien dat kan alle groepen de mogelijkheid het spel uit te spelen (ook al hebben ze meer dan 75 minuten nodig).

Napraten (+-15 min): We merken dat veel teams na het spel meteen in conversatie gaan over hoe bepaalde puzzels zijn opgelost. Dit laten we maar al te graag zijn gang gaan, we geven spelers te tijd om het spel te laten bezinken en nemen een leuke groepsfoto.

THE LOST TROPHY

De perfecte escape room voor evenementen waar veel bezoekers worden verwacht

Het spel “THE LOST TROPHY” sluit het meeste aan bij het originele idee achter het escape-fenomeen. Onze attributen en puzzels kleden elke ruimte in een mum van tijd om tot een escape-room. Wees gerust, we hoeven niets op te hangen aan de muren, alle attributen zijn losstaand. Een team van maximaal 6 spelers wordt losgelaten in de ruimte en krijgt +- 20 minuten om het verhaal tot een goed einde te brengen. Van dit spel zijn 2 spelsets beschikbaar, zo kunnen 2 teams tegen elkaar spelen.

Een corrupte agent liet bewust drugstransporten toe en blijkt een belangrijke speler in heel wat grote dossiers. Toen zijn collega’s hem bijna op het spoor zaten nam hij de benen. Zijn kantoor bleef verlaten achter. Het is aan jullie het kantoor te onderzoekaen en verslag uit te brengen. Ontdekken jullie nog meer vuile zaakjes?

De escape activiteit duurt ongeveer 30 minuten per team. Dit omvat:

Kennismaking en spelintroductie (+-5 min): Elk escape-spel start met een korte introductie waarin we de basisprincipes van escape-activiteiten uitleggen.

Escape-spel (+- 20 minuten): Tot twee teams nemen het tegen elkaar op in een kort maar spannend escape-spel. Het spel is erg uitdagend en de spelers zullen goed moeten samenwerken. De maximale spelduur is 20 minuten. In functie van de ervaring van de spelers kan dit korter of langer zijn. Indien de planning het toelaat geven we graag alle teams de kans het spel uit te spelen (ook wanneer ze meer dan 20 minuten nodig hebben).

Resetten (+-5 min): Na een spelsessie resetten we het escape-spel zodat alles klaarstaat voor het volgende team. Dit duurt ongeveer 5 minuten per escape room.

We zijn druk in  de weer om de video af te werken, kom later nog eens terug.

WHO DID IT?

Een korte en intense teambuilding activiteit voor grote teams

Het spel “WHO DID IT?” combineert escape puzzels met het bekende spel “WIE IS HET?”. Een groep van 10 tot 15 personen wordt losgelaten in een open ruimte met daarin originele puzzels/raadsels/dossiers, een paneel met 15 afbeeldingen van verdachten en een bureau. De puzzels bestaan uit doe-opdrachten waar teamwork, denkvermogen en verbanden leggen op de proef worden gesteld. Door de originele raadsels op te lossen ontdekken ze stap voor stap wie de dader is van een gruwelijke moord. Het spel duurt ongeveer 20 minuten per team. Van dit spel zijn 2 spelsets beschikbaar, zo kunnen 2 teams tegen elkaar spelen.

Afgelopen weekend is er een moord gebeurd in de stad. Het gerucht gaat de ronde dat de dader reeds gekend is bij de politie maar door het grote aantal dossiers en het tekort aan politiemannen, is de zoektocht naar de dader een allesbehalve eenvoudige klus. Daarom roept de politie de hulp in van vrijwilligers om de dossiers mee te verwerken en zo de dader snel te vatten. Help de stad terug veilig te maken! Kan jouw team als snelste de dader aanduiden?

Per spelsessie reken je best 30 minuten. Dit omvat:

Kennismaking en spelintroductie (+-5 min): Elk escape-spel start met een korte introductie waarin we de basisprincipes van escape-activiteiten uitleggen.

Escape-spel (+- 20 minuten): Tot twee teams nemen het tegen elkaar op in een kort maar spannend escape-spel. Het spel is erg uitdagend en de spelers zullen goed moeten samenwerken. De maximale spelduur is 20 minuten. In functie van de ervaring van de spelers kan dit korter of langer zijn. Indien de planning het toelaat geven we graag alle teams de kans het spel uit te spelen (ook wanneer ze meer dan 20 minuten nodig hebben).

Resetten (+-5 min): Na een spelsessie resetten we het escape-spel zodat alles klaarstaat voor het volgende team. Dit duurt ongeveer 5 minuten per escaperoom.

THE GALLERY

Escape voor grote evenementen

NIEUW EIND 2019

De escape game “THE GALLERY” dompelt spelers onder in een kort puzzelavontuur. Zo strijdt elk team van elk max 4 personen tegen elkaar om als eerste “the holy statue” te bemachtigen. Wees creatief of combineer voorwerpen die je vindt in de escape-boxes om alle hangsloten te openen, kan jouw teams als eerste “the holy statue” bemachtigen?

Welkom in The Gallery, een kunstgalerij met een competitieve toets. Dit mobiele museum voorziet u als bezoeker van een onvergetelijke ervaring. Hoewel de collectie niet bijzonder groot is hebben de beelden elk een uitzonderlijk verhaal. Ontdek de betoverende schoonheid van kunst en geniet met je vrienden van een competitief escape-spel.

Meer informatie later in 2019.

Deze escape teambuilding is nog in volle ontwikkeling. Als ze af is mag je hier zeker een video verwachten. 

MAATWERK

We helpen graag met de ontwikkeling van unieke escape games

Met escape games kan je een breed publiek bereiken. Zo kan het concept ingezet worden voor Brand Activation , WIN-acties of educatieve doeleinden. We bespreken maar al te graag de verschillende mogelijkheden, neem snel contact  op.

Het spelontwerp start natuurlijk met een brainstorm waar we verschillende ideeën verzamelen. We betrekken de klant graag bij dit proces. Zeker wanneer het spel bijzondere kennis bevat (bijvoorbeeld bij escape game met educatieve doeleinden). Na een brainstorm transformeren we losse ideeën in originele raadsels die gebruikt kunnen worden in het finale escape spel.

Als escape game ontwikkelaar kunnen we het volledige ontwikkelingsproces op ons nemen. We beschikken zelf over verschillende software pakketten om zowel 2D als 3D ontwerpen uit te werken. Bovendien hebben we verschillende 3D printers ter beschikking om snelle prototypes te maken alsook finale producten te produceren.

Voor we een spel uitrollen moet het natuurlijk getest worden. De testrondes zijn een belangrijk deel in het ontwikkelingsproces. Na een uitgebreide evaluatie verfijnen we de escape games die we op maat ontwikkelen.

ESCAPE GAMES OP MAAT

Escape volgens jouw wensen

Liever een spel op maat? Implementeer uw merk in een escape game en zet jouw product of bedrijf op een unieke manier in de kijker. We ontwikkelen graag unieke escape ervaringen volgens jouw wensen.

SPEL MOGELIJKHEDEN

Zet uw merk of product in de kijker met een unieke escape game. Na een kennismaking met uw bedrijf werken we een escape game uit waarin uw merk of product centraal staat. Bereik nieuwe klanten of laat consumenten uw product voor de eerste maal gebruiken als deel van een unieke escape room puzzel.

Voor meer informatie en mogelijkheden: info@escape-boxes.be of neem contact op via telefoon +32 494 33 44 05.

We ontwikkelen graag unieke escape games of escape races waar uw klanten of bezoekers het beste van zichzelf geven. Samen met uw bedrijf werken we een wedstrijd uit waarbij de snelste “escaper” beloond wordt met een mooie prijs.

Voor meer informatie en mogelijkheden: info@escape-boxes.be of neem contact op via telefoon +32 494 33 44 05.

Heb je zelf een leuke toepassing voor een escape room op maat? Aarzel dan niet en neem contact op door te mailen naar info@escape-boxes.be of te bellen naar +32 494 33 44 05. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Ontdek wat escape games voor u kunnen betekenen:

NEEM CONTACT OP

CONTACTFORMULIER

Na het verzenden van jouw aanvraag bekijken we de beschikbaarheid en nemen we contact op.

 

Spelsessie: Eén sessie, je speelt de escape boxes één keer met een groep. Met meerdere sessies speel je dezelfde spelopstelling meerdere keren na elkaar met verschillende groepen (bv bij meerdere activiteiten met doorschuifsysteem) op dezelfde dag en locatie.

Aantal spelers per sessie : Hoeveel deelnemers wil je tegelijkertijd laten spelen in de sessie? 

Escape room op locatie

Speel een escape room op locatie. Verschillende escape games beschikbaar. Escape room op verplaatsing past op elke locatie. Een spannende uitdaging op jou evenement of escape op locatie. Zowel kleine als grote groepen. 

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box

Uitstekend voor

Communiefeesten
Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Originele teambuilding
Groepsuitjes
Teamuitjes
Bedrijfsuitstappen
Randactiviteiten op event

Voor bedrijven

Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Team evaluaties
Brand activation
Win-acties
Productlanceringen

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box