VERSTERK JE TEAM MET EEN UITDAGENDE UNIEKE SPANNENDE ESCAPE BOX

Met onze expertise in gamification dagen we jouw team uit met een van onze plezierige en uitdagende escape boxes. Ontdek hoe de escape boxes jouw team kunnen versterken.

VERSTERK JE TEAM MET EEN UITDAGENDE UNIEKE SPANNENDE ESCAPE BOX

Scrol naar beneden

Originele teambuilding activiteiten

Een originele teambuilding activiteit is niet eenvoudig. Spreek een breed publiek aan met de escape boxes. In ons aanbod hebben we verschillende games die perfect passen voor een jong en ouder publiek. We dagen de spelers echt uit in de originele teambuilding.

ESCAPE GAMES VOOR BEDRIJVEN

Jaar na jaar halen jullie alles uit de kast om een unieke teambuildingsactiviteit te organiseren om de collega’s weer wat dichter bij elkaar te brengen. Hebben jullie daarbij al eens gedacht aan een mobiele escape room?

Ik ben Jonas Douchy van Escape-boxes.be. De voorbije twee jaar heb ik mij gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitdagende escape games voor teambuildings op een locatie naar keuze. De spellen werden onder meer getest door werknemers van Averna, KULeuven en EY Belgium. Hun oordeel was positief. De spellen zijn geschikt voor jong en oud, van office manager tot CEO.

Voor bedrijven stellen we graag het populairste escape spel “THE LOST TROPHY” voor. Van dit spel ontwikkelden we verschillende spelformules. Op die manier bieden we voor elke organisatie de juiste oplossing. Ik stel er enkele voor: 

Verras jouw werknemers

We stellen onze escape game op in een vrije vergaderzaal. Samen met jouw stellen we teams samen, niemand weet wat er te wachten staat. Deze optie is bijzonder geschikt voor nieuwe werknemers of mensen van verschillende diensten die elkaar minder goed kennen. We voorzien een geheimzinnige uitnodiging en een toffe prijs. Kan jouw team het mysterie oplossen binnen de aangegeven tijd? 

Escape game + nabespreking

Met deze optie wordt na het spelen van de escape game een nabespreking geïntroduceerd onder leiding van arbeidspsycholoog Berit Van den Bussche. Net daarom is het spel uitermate geschikt voor werknemers die ook in de dagdagelijkse werkcontext functioneren in team. Vinden jullie de oplossing van alle puzzels binnen de tijd?

Bovendien zijn onze games erg aanpasbaar. Heeft jullie team maar een half uur de tijd? Of zijn jullie op zoek naar een toffe combinatie met andere activiteiten? Wij hebben de oplossing! Benieuwd wat onze escape games kunnen betekenen voor jouw bedrijf?

ONTDEK HET SPEL "A PIRATE'S OLD WHISKEY CRATE"

A pirate’s old whiskey crate

Ideaal voor kleinere en grote groepen

REFERENTIES

NEEM CONTACT OP

CONTACTFORMULIER

Na het verzenden van jouw aanvraag bekijken we de beschikbaarheid en nemen we contact op.

 

Spelsessie: Eén sessie, je speelt de escape boxes één keer met een groep. Met meerdere sessies speel je dezelfde spelopstelling meerdere keren na elkaar met verschillende groepen (bv bij meerdere activiteiten met doorschuifsysteem) op dezelfde dag en locatie.

Aantal spelers per sessie : Hoeveel deelnemers wil je tegelijkertijd laten spelen in de sessie? 

Escape room op locatie

Speel een escape room op locatie. Verschillende escape games beschikbaar. Escape room op verplaatsing past op elke locatie. Een spannende uitdaging op jou evenement of escape op locatie. Zowel kleine als grote groepen. 

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box

Uitstekend voor

Communiefeesten
Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Originele teambuilding
Groepsuitjes
Teamuitjes
Bedrijfsuitstappen
Randactiviteiten op event

Voor bedrijven

Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Team evaluaties
Brand activation
Win-acties
Productlanceringen

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box