OP ZOEK NAAR EEN GAME?

Escape boxes zijn uitermate geschikt als recruitment game. Daag kandidaat sollicitanten uit met een van onze escape boxes en ontdek de basiseigenschappen van elk individu.

OP ZOEK NAAR EEN GAME?

Scrol naar beneden

HR-recruitment

Voor HR-recruitment doeleinden bieden we recruitment games. Onze games zijn uitermate geschikt hiervoor door de hoge mate van samenwerken die nodig is. Ook wordt enorm veel informatie verwerkt tijdens het spelen. 

Een spel spelen om de gepaste kandidaat te selecteren voor een openstaande vacature? Het klinkt misschien eigenaardig maar het is een goede nieuwe manier om sollicitanten beter te leren kennen. Want volgens Bas van den Haterd verliest een CV zijn relevantie: “Cv’s vertellen alleen wat een kandidaat gedaan heeft, voor wie en hoe lang, maar niets over hoe goed hij iets gedaan heeft, onder welke omstandigheden of wat zijn/haar karakter is”. In een spel kunnen die elementen wel afgetoetst worden waardoor de sollicitant op zijn huidige gedrag kan worden beoordeeld. 

Hoe gaat iemand om met verworven informatie, wordt er probleemoplossend gewerkt en neemt de kandidaat wel initiatief? Je kan zoveel ontdekken uit een goed doordacht spel. Zo worden escape-boxes vaak ingezet als recruitment game. Met onze ervaring in gamification en professionele begeleiding helpen we je graag de juiste collega te selecteren. Ontdek de escape games die perfect dienst doen als recruitment game.

EEN ESCAPE BOX BIEDT WAT U ZOEKT

TIJDSLIMIET

In escape room tracht je uit een kamer te ontsnappen door originele raadsels op te lossen. Daarvoor krijg je een bepaalde tijdslimiet, vaak 60 minuten. Een escape box is daarmee te vergelijken, alleen tracht je voor het verstrijken van de tijd de kist open te krijgen. De tijdslimiet zorgt ervoor dat spelers onder druk worden gezet en het spel spelen met de voor hen meest natuurlijk aanvoelende persoonlijke eigenschappen. Op deze manier brengen we de persoonlijkheid van elk individu naar de oppervlakte.

TEAMWORK & COMMUNICATIE

De raadsels zijn zo ontworpen dat je de oplossing enkel kan vinden door goed samen te werken en naar elkaar te luisteren. Materialen moeten samengebracht worden of spelers moeten fysieke handelingen uitvoeren om het volgende hangslot open te krijgen. Onze escape-boxes spelen slim in op verschillende vaardigheden waardoor je de sterktes van elke speler naar het oppervlak brengt. Leiderschap, verdeling van taken, groepsbeslissingen, overzicht bewaren en zo veel meer in één compact spel.

IEDEREEN EEN GELIJKE START

Bij een escape game weet je vooraf niet welke raadsels of puzzels opgelost moeten worden. Iedere speler start met dezelfde bagage. Je vooropleiding of kennis is geen garantie op succes. Het komt er op neer te experimenteren en ruimte te bieden voor elke suggestie van medespelers.

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

De escape-boxes zijn te spelen in kleine of grote groepen. Grote groepen delen we op in kleinere teams van maximaal 6 personen om de ideale escape ervaring te behouden.

HR-selectie spel

De HR selectie spellen zijn een moderne manier van recruitment. Uit en spel kan veel interessante informatie komen. Er wordt namelijk intens samengewerkt. Neem zeker contact voor meer informatie.

De ideale recruitment game

We maken je het graag gemakkelijk. Wil je graag een offerte ontvangen voor een recruitment game neem dan snel contact op door het contactformulier in te vullen. Beschrijf in je eigen woorden naar wat je juist op zoek bent en wij stellen een gepaste escape activiteit voor of neem een kijkje in ons aanbod.

A pirate’s old whiskey crate

Ideaal voor kleinere en grote groepen

  • Tot 6 spelers per team
  • Geschikt voor grote groepen tot 60 personen (meerdere teams van 6 personen spelen tegen elkaar)
  • Spel van +- 75 minuten
  • Escape game met professionele begeleiding
  • Taal: Nederlands of Engels

Met onze escape box “A PIRATE’S OLD WHISKEY CRATE” dagen we je collega’s en vrienden uit om het verhaal achter de geheimzinnige kist te ontdekken. Een escape box kan je het beste omschrijven als: “een escape room in een kist”. Het spel is ontwikkeld om te spelen met grote groepen waarbij teams tot 6 personen de escape box proberen te openen door originele raadsels op te lossen net zoals in een escape room.

Op zolder van Opa liggen tal van oude zeemansspullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kuststeden. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot. Al meer dan twintig jaar tracht hij de kist te openen maar tevergeefs. De sloten willen maar niet openen. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal achter de kist ontdekken, lukt het jullie de kist te openen?

Voor de escape teambuilding reken je best +-2 uur. Hierin zit:

Kennismaking en spel introductie (15 à 30 min): Voorafgaand aan het spel zorgen we voor een leuke introductie waar de spelers elkaar beter leren kennen. Door teambuildingsgerichte vragen te stellen ontdekken de spelers van elkaar wat ieder belangrijk vindt in een team. Vanuit deze activiteit kunnen we de teams verdelen (u kan natuurlijk ook de verdeling vooraf maken indien je dat wenst).
Na de kennismaking wordt het escape-spel geïntroduceerd. We toetsen af of het team reeds escape-ervaring heeft en in functie daarvan leggen we de basisprincipes van het spel uit waarna het escape spel kan starten.

Escape spel (+-75 min): Verschillende teams spelen een identiek escape spel tegen elkaar. Het spel is erg uitdagend en om alle puzzels als eerste op te lossen moet je stevig samenwerken. De spelduur ligt rond de 75 minuten. In functie van de ervaring van de spelers kan dit korter of langer zijn. We geven indien dat kan alle groepen de mogelijkheid het spel uit te spelen (ook al hebben ze meer dan 75 minuten nodig).

Napraten (+-15 min): We merken dat veel teams na het spel meteen in conversatie gaan over hoe bepaalde puzzels zijn opgelost. Dit laten we maar al te graag zijn gang gaan, we geven spelers te tijd om het spel te laten bezinken en nemen een leuke groepsfoto.

REFERENTIES

NEEM CONTACT OP

CONTACTFORMULIER

Na het verzenden van jouw aanvraag bekijken we de beschikbaarheid en nemen we contact op.

 

Spelsessie: Eén sessie, je speelt de escape boxes één keer met een groep. Met meerdere sessies speel je dezelfde spelopstelling meerdere keren na elkaar met verschillende groepen (bv bij meerdere activiteiten met doorschuifsysteem) op dezelfde dag en locatie.

Aantal spelers per sessie : Hoeveel deelnemers wil je tegelijkertijd laten spelen in de sessie? 

Escape room op locatie

Speel een escape room op locatie. Verschillende escape games beschikbaar. Escape room op verplaatsing past op elke locatie. Een spannende uitdaging op jou evenement of escape op locatie. Zowel kleine als grote groepen. 

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box

Uitstekend voor

Communiefeesten
Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Originele teambuilding
Groepsuitjes
Teamuitjes
Bedrijfsuitstappen
Randactiviteiten op event

Voor bedrijven

Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Team evaluaties
Brand activation
Win-acties
Productlanceringen

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box

Onderzoek toont aan dat enkel coole mensen het einde van een website halen. Proficiat!

THE END