ESCAPE GAMES VOOR EVENEMENTEN

Escape-Boxes biedt niet alleen inventieve escape games voor evenementen maar kan ook ondersteuning bieden bij de organisatie van je evenement. Doorheen de jaren bouwden we een netwerk uit van partners die beroepsmatig in de evenementen sector werkzaam zijn. 

Als organisator focussen we op beleving voor bezoekers. Daarbij gaan we op zoek naar passende hoofd- en randactiviteiten die jullie gasten een ongelooflijke ervaring biedt. Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van mobiele escape games ontwierpen we zowel randanimaties als hoofdactiviteiten voor evenementen. Zo voorzien we je gezinsevenement, receptie of bedrijfsfeest van een uitdagend escape-spel.

Escape Games

Natuurlijk mag een escape game niet ontbreken op jullie evenement. Bezoekers jong en oud dagen we uit met onze Escape-Boxes.

Event organisatie

Met jullie doelen organiseren we een event dat bezoekers inspireert en centraal stelt. We verzorgen voor de planning, communicatie en onsite event-management.

Food trucks

Doorheen de jaren hebben we lekker gegeten bij verschillende foodtrucks. We hebben de beste foodtruck netjes opgelijst.

Waarmee kunnen we helpen?

Staat er een evenement op jullie planning die nog een uitdagende twist kan gebruiken?

Laat ons je bezoekers uitdagen in een intens escape-spel. Als hoofd- of randactiviteit op jouw gezinsevent, receptie of bedrijfsfeest dagen we alle bezoekers uit om de escape-boxes te kraken. 

Hoofdactiviteit

Activiteiten voor evenementen

Hoofdactiviteit

Een escape-spel op locatie waarmee je jong en oud samenbrengt? Dat is mogelijk met Escape-Boxes als hoofdactiviteit op jouw evenement. 

Randanimatie

Escape spel evenementen

Randanimatie

Toch liever een vrijblijvende activiteit? Geen probleem. We ontwikkelden “The Gallery” specifiek als randactiviteit dat past op elk event. 

Brand activation

Escape spel op evenement

Brand activation

Met een escape-spel op maat zetten we jouw merk op een unieke manier in de kijker. Ontdek de mogelijkheden en klik op “lees meer”.

Evenement organiseren?

Neem contact op!

We hebben interesse in: