Escape-boxes als Teambuilding

Teambuilding

Het organiseren van een gepaste teambuilding voor je collega’s is geen eenvoudige taak. Het is belangrijk dat de teambuildingsactiviteit voldoende samenwerking bevorderd, past voor een breed publiek en is voorzien van professionele begeleiding. In wat volgt overtuigen we je om te kiezen voor Escape-Boxes als jullie volgende partner.

Uitdagend

Escape games zijn erg populair en dat is volledig terecht. Het spelfenomeen daagt spelers van alle leeftijden uit om originele raadsels op te lossen. De uitdagende raadsels brengt leden van hetzelfde professionele team dichter bij elkaar door de positieve ‘vibe’ waarin het spel wordt gespeeld. Gaat een slot niet open, dan heeft de groep het raadsel nog niet opgelost. Springt het slot later wel open door een nieuwe suggestie van een speler dan worden flink wat schouderklopjes uitgedeeld.

Teamwork &
communicatie

De raadsels zijn zo ontworpen dat je de oplossing enkel kan vinden door goed samen te werken en naar elkaar te luisteren. Materialen moeten samengebracht worden of spelers moeten fysieke handelingen uitvoeren om het volgende hangslot open te krijgen. Onze Escape-Boxes spelen slim in op verschillende vaardigheden waardoor je de sterktes van elke speler naar het oppervlak brengt. Leiderschap, verdeling van taken, groepsbeslissingen, overzicht bewaren en zo veel meer in één compact spel.

Grote en
kleine groepen

De Escape-Boxes zijn te spelen in kleine of grote groepen tot 120 personen. Grote groepen delen we op in kleinere teams van maximaal 6 personen om de ideale escape ervaring te garanderen.

A Pirate's old whiskey crate

Concept

Tot 20 teams proberen als eerste een escape-box te kraken. Dat doen ze door inventieve en originele raadsels op te lossen. Enkel door goed samen te werken zullen ze er in slagen de box open te krijgen. Goede communicatie en “out-of-the-box” denken is noodzakelijk.

Verhaal

Op zolder van Opa liggen veel oude zeemans-spullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kust. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot.

Al meer dan twintig jaar probeert hij de kist te openen. Tevergeefs, de sloten willen maar niet zwichten. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal erachter ontdekken. Willen jullie Opa helpen?

Nuttige info

Teambuilding escape box in Nederland

Extra mogelijkheden

Food trucks

Een teambuilding afsluiten met lekker eten is altijd een goed idee. Ons team neemt graag de organisatie van de gehele teambuildingsactiviteit op zich. 

locaties

Liever een teambuilding op een locatie buiten de bedrijvensite? We gaan voor jullie op zoek naar een gepaste locatie met goede bereikbaarheid.

Randanimatie

Naast teambuildingsactiviteiten bieden we ook tal van randanimaties die geschikt zijn voor gezinsevenementen en recepties.

Referenties

Teambuilding escape game
Escaperoom teambuilding
Teambuilding escapespel
Escape teambuilding
Teambuilding escape room
Escape room teambuilding
Teambuilding escaperoom
Escape box teambuilding
Team building
Escape game teambuilding
Teambuilding grote groepen
Escape spel teambuilding

teambuilding organiseren?

Neem contact op!