Randanimatie voor evenementen

Randanimatie evenementen

Wanneer je evenementen organiseert weet je hoe belangrijk een leuke randanimatie is. Je hebt de opdracht gekregen een leuk gezins- of bedrijfsevent in elkaar te steken waarbij je jong en oud dichter bij elkaar moet zien te brengen. In wat volgt overtuigen we je om te kiezen voor een escape-box als randanimatie:

Rand animatie event

Voor jong
en oud

Het escaperoom-fenomeen is niet meer weg te denken uit onze steden. Volwassenen zijn er dol op. Maar ook onder jongeren zijn ze razend populair. Dit geeft onze escape-box als randanimatie een bijzonder voordeel: je brengt jong en oud samen. Het is erg fijn te zien hoe ouder en kind samen uitgedaagd worden.

3 mini
escape games

Het escape-spel “The Gallery” bestaat uit 3 verschillende escape spellen. Je bezoekers kunnen tot 3 maal terugkomen om een nieuw mini escape-avontuur aan te gaan. Ze hoeven daarbij niet telkens met hetzelfde team te spelen. Dat maakt het dynamisch en leuk.

Doorlopende
randanimatie

Eerste en vooral, een escape game als randanimatie is uniek in België. Voor het eerst is het mogelijk het escape-fenomeen naar je evenement te brengen als korte escape-ervaring. Omdat het hier gaat om een doorlopende randactiviteit kunnen heel wat bezoekers genieten van het spel. Een combinatie van korte opruimtijd en professionele begeleiding zorgt voor een vlot verloop van de activiteit.

Spelverloop randanimatie

Omdat de Escape-Boxes als randanimatie een doorlopende activiteit is, is het spelverloop niet te vergelijken met dat van een gewone teambuilding. Zo gaat het spel in zijn werk:

Korte uitleg

Het spel start met een korte introductie in thema. Spelers worden meteen meegezogen in het verhaal.

10 minuten spelen

Met je team probeer je de Escape-Box te kraken. Hoe dan? Door originele raadsels op te lossen ontwikkeld voor jong en oud. Je krijgt 10 minuten!

Doorlopend

The Gallery is een doorlopende randactiviteit op je event. We dagen jong en oud uit met een uniek escape-spel. Elke 10 à 15 minuten kan een nieuwe groep starten.

Randanimatie op evenementen

The Gallery

Concept

“THE GALLERY” dompelt spelers onder in een kort puzzelavontuur. Wees creatief of combineer voorwerpen die je vindt in de Escape-Boxes om alle hangsloten te openen. Een originele randanimatie die doorlopend bezoekers entertaint.

Nuttige info

Referenties

Randanimatie
Evenement animatie
Rand animatie
Escape spel voor recepties
Randanimatie gezinsevenementen
Randanimatie voor receptie
Randanimatie bedrijfsfeest
Escape spel randanimatie
Uitdagende randactiviteit voor evenementen
Randactiviteit
Rand animatie bedrijfsfeest
Evenement randanimatie

Escape-box als randanimatie?

Neem contact op!

We hebben interesse in: