ESCAPE ROOM IN JE

Huur een escape box en speel hem thuis in je woonkamer.

ESCAPE ROOM IN JE

Scrol naar beneden

Escape box huren

Huur een escape box in Mechelen, Antwerpen, Brussel, Gent, Kortrijk of andere steden. Escape box huren vlaanderen. Escape the box, escape voor in de woonkamer, escape voor thuis. Escape room voor thuis. 

escape box voor thuis

Met de escape box “A pirate’s old whiskey crate” haal je een escape room in huis. Kunnen jullie het verhaal achter de geheimzinnige kist ontdekken? 

speluitleg
& tips

Net zoals bij elke escape room start de escape box met een korte introductie. Voor de start van het spel neem je de bijgevoegde handleiding door. In de handleiding vind je: wat een escape box juist is, een aantal spelregels en handige tips voor wanneer je vast zit met een raadsel. Heb je alles doorgenomen dan kan je beginnen spelen!

escape box spelen

Na een korte introductie is het tijd om te spelen met je team. Je kan de escape box spelen met teams van maximaal 6 personen. Ben je met meer dan 6 personen dan speel je best in 2 teams tegen elkaar. Het doel is om zo snel mogelijk het verhaal uit te spelen. In het laatste compartiment kan een cadeau toegevoegd worden, ideaal voor een verjaardag of leuke vriendenavond. De escape box is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar.

ophalen of leveren aan huis

De escape boxes kunnen afgehaald worden in Mechelen. Is dat te moeilijk dan kan de escape box ook geleverd en opgehaald worden bij jou thuis.

A pirate’s old whiskey crate

Escape box voor thuis

Het spel

Speel een uitdagend escape spel bij jou thuis. Het spel bevat tal van originele raadsels waarbij je creatief moet omspringen met de gevonden voorwerpen. Steek de hoofden bij elkaar en worstel je samen met je vrienden door een unieke escape verhaal. Zetten jullie de snelste tijd neer?

Het verhaal

Op zolder van Opa liggen tal van oude zeemansspullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kuststeden. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot. Al meer dan twintig jaar tracht hij de kist te openen maar tevergeefs. De sloten willen maar niet openen. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal achter de kist ontdekken, lukt het jullie de kist te openen?

  • Tot 6 spelers per escape box
  • Meerdere escape boxes beschikbaar
  • Gemiddelde speelduur 1 uur en 15 minuten
  • Te spelen in je eigen woonkamer
  • Escape box ophalen in Mechelen of geleverd aan huis
  • Speltype: escape room voor thuis
  • Uitstekend voor beginners en gevorderden
  • Taal spel: Engels/Nederlands, speluitleg: Nederlands

Escape room voor thuis

Deze escape room voor thuis biedt je enorm veel plezier voor jong en oud. Dit escape spel is geschikt om thuis te spelen in de woonkamer. Fun gegarandeerd en geschikt voor alle leeftijden boven de 12 jaar. Escape room voor thuis is de ideale groepsactiviteit.

CONTACT

Neem zeker contact met ons op door het formulier in te vullen of door ons rechtstreeks te contacteren via email of telefoon. 

PRIJSVRAAG ESCAPE BOX

Wil je graag een escape box huren? Laat hieronder al je gegevens achter en we bezorgen je een prijsoverzicht voor het huren van een escape box.

Na het verzenden van jouw aanvraag bekijken we de beschikbaarheid en bezorgen we je een prijsoverzicht.

Escape room op locatie

Speel een escape room op locatie. Verschillende escape games beschikbaar. Escape room op verplaatsing past op elke locatie. Een spannende uitdaging op jou evenement of escape op locatie. Zowel kleine als grote groepen. 

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box

Uitstekend voor

Communiefeesten
Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Originele teambuilding
Groepsuitjes
Teamuitjes
Bedrijfsuitstappen
Randactiviteiten op event

Voor bedrijven

Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Team evaluaties
Brand activation
Win-acties
Productlanceringen

Escape room voor evenementen

Escape room voor evenement is geschikt voor elk evenement. Als randactiviteit op een receptie of uitdaging van de avond op uw evenement. Deze escape room voor evenement is beschikbaar voor kleine als grotere groepen.