escape box voor thuis

Met de escape box “A pirate’s old whiskey crate” haal je een escape room in huis. Kunnen jullie het verhaal achter de geheimzinnige kist ontdekken? 

speluitleg
& tips

Net zoals bij elke escape room start de escape box met een korte introductie. Voor de start van het spel neem je de bijgevoegde handleiding door. In de handleiding vind je: wat een escape box juist is, een aantal spelregels en handige tips voor wanneer je vast zit met een raadsel. Heb je alles doorgenomen dan kan je beginnen spelen!

escape box spelen

Na een korte introductie is het tijd om te spelen met je team. Je kan de escape box spelen met teams van maximaal 6 personen. Ben je met meer dan 6 personen dan speel je best in 2 teams tegen elkaar. Het doel is om zo snel mogelijk het verhaal uit te spelen. In het laatste compartiment kan een cadeau toegevoegd worden, ideaal voor een verjaardag of leuke vriendenavond. De escape box is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar.

ophalen of leveren aan huis

De escape boxes kunnen afgehaald worden in Mechelen. Is dat te moeilijk dan kan de escape box ook geleverd en opgehaald worden bij jou thuis.

A Pirate's old whiskey crate

Escape box voor thuis

Speel een uitdagend escape spel bij jou thuis. Het spel bevat tal van originele raadsels waarbij je creatief moet omspringen met de gevonden voorwerpen. Steek de hoofden bij elkaar en worstel je samen met je vrienden door een unieke escape verhaal. Zetten jullie de snelste tijd neer?

Het verhaal

Op zolder van Opa liggen tal van oude zeemansspullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kuststeden. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot. Al meer dan twintig jaar tracht hij de kist te openen maar tevergeefs. De sloten willen maar niet openen. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal achter de kist ontdekken, lukt het jullie de kist te openen?

Nuttige info

Bezoek “escape box huren” voor meer informatie:

activiteit groepen

Activiteit voor thuis?

Neem contact op!

We hebben interesse in: