Escaperoom voor evenementen

Escaperoom voor evenementen

Met Escape-Boxes ontwikkelen we spannende escape games die we op jouw evenement laten doorgaan. Je mag op je twee oren slapen dat we je bezoekers, jong en oud, zullen uitdagen. Met de juiste moeilijkheidsgraad triggeren we de nieuwsgierigheid van elke deelnemer en brengen we ze dichter bij elkaar. In wat volgt overtuigen we je om te kiezen voor Escape-Boxes als jullie volgende partner.

Escaperoom voor evenementen

Uitdagend spel
voor evenementen

Het escaperoom-fenomeen heeft België overspoelt. Het spel is vooral bij volwassenen erg populair. En dat is niet zonder reden. Bij het spelen van een escape game moet je samenwerken, overleggen en oplossingen uitproberen. Dat vinden we als mensen erg plezierig. De positieve ‘vibe’ waarin het spel wordt gespeeld maakt van Escape-Boxes een perfecte ijsbreker.

Op jouw
locatie

Al onze escape games zijn mobiel. Dat betekent dat onze games gespeeld worden op jullie evenement. Zo bespaar je heel wat kopzorgen en kosten. We garanderen een professioneel escape-spel waarbij de escape beleving aanleunt bij deze van een normale escaperoom. 

Grote en
kleine groepen

De Escape-Boxes zijn te spelen in kleine of grote groepen tot 120 personen. Grote groepen delen we op in kleinere teams van maximaal 6 personen om de ideale escape ervaring te garanderen. Met het spel “A Pirate’s Old Whiskey Crate” bieden we de flexibiliteit die jij nodig hebt op je evenement. 

A Pirate's old whiskey crate

Concept

Een uitdagend escape spel in een kist staat op jullie gasten te wachten! Elk team probeert uitdagende raadsels als snelste op te lossen, net als in een escaperoom. Geen tijd te verliezen, de klok tikt.

Verhaal

Op zolder van Opa liggen veel oude zeemans-spullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kust. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot.

Al meer dan twintig jaar probeert hij de kist te openen. Tevergeefs, de sloten willen maar niet zwichten. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal erachter ontdekken. Willen jullie Opa helpen?

Nuttige info

Escaperoom op evenementen

Referenties

Escape room voor evenementen
Evenementen spel voor jong en oud
Mobiele escaperoom evenementen
Escape spel voor grote evenementen
Escape room op locatie
Escaperoom evenementen
Escape spel voor evenementen
Escape indoor en outdoor
Uitdagende activiteit voor evenementen
Escape op event locatie
Escaoe game voor evenementen
Evenement activiteiten

Evenement organiseren?

Neem contact op!

We hebben interesse in: