corona maatregelen bij Escape-Boxes

Door de corona maatregelen wordt jouw team verplicht vanop een grotere afstand samen te werken. Dat is voor velen niet eenvoudig en het collega-gevoel neemt hierdoor af. Net daarom is het een goed idee om net nu te investeren in een teambuildingsactiviteit die jouw team laat samenwerken op een speelse manier. Natuurlijk moeten hierbij de geldende corona maatregelen gevolgd worden. Dit zijn de maatregelen die we volgen bij Escape-Boxes.

Kleine bubbels

Een escape spel speel je  in kleinere teams, gelukkig! We delen grotere groepen op in teams van maximaal 6 personen. je kan de teams voordien samenstellen.

Mondmasker

Onze spelbegeleiders dragen een mondmasker om jullie te beschermen. Afhankelijk of jullie een bubbel vormen zijn jullie daar ook toe verplicht of raden we het sterk aan.

Handen ontsmetten

Voor en na het escape spel voorzien we desinfecterende handgels zodat elke speler zijn/haar handen kan ontsmetten. Daartoe zijn alle spelers verplicht.

Handige corona-weetjes

Voor de veiligheid van alle deelnemers en ons spelbegeleiders rekenen we ook op jouw medewerking. Dit zijn zaken waarmee jullie rekening moeten houden:

Minder dan 10 personen

van 10 tot 200 personen

Wil je een volledig overzicht van de geldende maatregelen voor thuis of op het werk? Dan kan je terecht op de Live Blog van VRT of neem je een kijkje op info-coronavirus.be

Stay safe,
Escape-boxes team

Heb je een vraag over corona maatregelen?

Neem contact op!