Onze maatregelen

Door de corona maatregelen wordt jouw team verplicht vanop een grotere afstand samen te werken. Dat is voor velen niet eenvoudig en het collega-gevoel neemt hierdoor af. Net daarom is het een goed idee om net nu te investeren in een teambuildingsactiviteit die jouw team laat samenwerken op een speelse manier. Natuurlijk moeten hierbij de geldende corona maatregelen gevolgd worden. Dit zijn de maatregelen die we volgen bij Escape-Boxes.

grote groepen spelen in Kleinere bubbels

Een escape spel speel je  in kleinere teams, gelukkig! We delen grotere groepen op in teams van maximaal 6 personen. je kan de teams voordien samenstellen.

Mondmasker indien nodig

Onze spelbegeleiders dragen een mondmasker om jullie te beschermen. Afhankelijk van de situatie (werk, vriendengroep of jeugdvereniging) en de huidige barometer gelden andere regels.

Handen ontsmetten

Voor en na het escape spel voorzien we desinfecterende handgels zodat elke speler zijn/haar handen kan ontsmetten. Daartoe zijn alle spelers verplicht.

Extra

Ben je bezig met het organiseren van een event en ben je niet zeker waar je rekening mee moet houden? We helpen je graag verder. 

Waar kan jij op letten?

Wat zijn de Geldende regels van de overheid?

Welke opgelegde maatregelen nu precies van toepassing zijn is afhankelijk van de groep waarmee de activiteit doorgaat. Zo zijn er verschillende maatregelen voor:

Wat als mijn geboekte teambuilding niet kan doorgaan door corona?

Maak je geen zorgen. We begrijpen dat het niet eenvoudig is events te plannen. Laat de regelgeving het niet toe teambuildings te organiseren dan kan de activiteit, geheel kosteloos, verplaatst worden naar een latere dag. Je investering ben je dus niet kwijt.

Niet zeker?

Neem contact op met ons team: info@escape-boxes.be of bel +32 494 33 44 05.

Wil je een volledig overzicht van de geldende maatregelen voor thuis of op het werk? Dan kan je terrecht op de info-coronavirus website

Stay safe,
Escape-boxes team

Heb je een vraag over corona maatregelen?

Neem contact op!

We hebben interesse in: