Maatwerk

Een escape-spel brengt mensen dichter bij elkaar, zoveel is zeker. Het is daarom ook interessant te kijken wat een escape-spel op maat kan betekenen voor jouw bedrijf. Hoezo? Een escape is toch maar gewoon een spel? Wel… zoals je weet bestaat een escape-spel uit heel wat elementen. Zo kan kennis of informatie ook een element zijn in de escape-ervaring.

Kortom, we ontwikkelen een escape-spel op maat waar interessante weetjes of belangrijke skills aan bod komen die kenmerkend zijn voor jullie bedrijf. Zo brengen we informatie in een toffe verpakking. Dit principe heet gamification.

Escape-spel
op maat

Escape maatwerk

Escape-spel op maat

Met een escape-spel op maat verwerken we kennis of informatie in een uitdagend spel. Een escape op maat is erg interessant voor job events (sollicitanten bereiken), recruitment games of games om specifieke doelgroepen aan te spreken.

Merkactivatie

Spel maatwerk

Merkactivatie

Merkactivatie brengt je merk in rechtstreeks contact met potentiële klanten. Een hands-on en interactieve escape-ervaring op maat geeft weer waarvoor je merk staat. Klik op de knop “lees meer” om meer te weten te komen over merkactivatie.

Maatwerk, wat doet escape-boxes?

spelOntwerp

Na het vastleggen van de doelen ontwikkelen we een escape op maat die spelers prikkelt. Met alle plannen en puzzel-ideeen in de hand starten we aan de verwezelijking van het spel.

ontwikkeling

Omdat zo goed als het hele escape-spel op maat intern wordt ontwikkeld kunnen we snel inspelen op veranderingen en nemen we tijd om puzzels grondig te testen.

spelbegeleiding

Nu het spel is afgewerkt zorgt Escape-Boxes voor professionele spelbegeleiding. Het is ook mogelijk deze begeleiding zelf op te nemen.

Referenties

escape game ontwikkelen
Maatwerk escape
escape game designer
Maatwerk teambuildings
Maatwerk spellen en teambuilding
Maatwerk teambuilding games
escape game ontwerper
Spel maatwerk voor bedrijven
escape the box maatwerk
Escape spel ontwikkelen
escape spel ontwerpen
Escape boxes maatwerk

Escape game op maat?

Neem contact op!