OP ZOEK NAAR EEN TEAMBUILDING?

Met onze expertise in gamification dagen we jouw team uit om intens samen te werken in een uitdagend escape spel. Ontdek hoe de escape boxes jouw team kunnen versterken.

OP ZOEK NAAR EEN TEAMBUILDING?

Scrol naar beneden

Originele groepsactiviteit

Vind een originele groepsactiviteit bij de escape boxes. Speel een uniek spel waar spanning en uitdaging primeren. Geniet met collega’s en vrienden in deze originele groepsactiviteit.

De ingrediënten voor een geslaagde teambuilding

Het organiseren van een gepaste teambuilding voor je collega’s is geen eenvoudige taak. Het is belangrijk dat de activiteit voldoende samenwerking bevorderd, past voor een breed publiek en is voorzien van professionele begeleiding. In wat volgt overtuigen we je om te kiezen voor escape-boxes als jullie volgende partner.

UITDAGEND

Escape games zijn erg populair en dat is volledig terecht. Het spelfenomeen daagt spelers van alle leeftijden uit om originele raadsels op te lossen. De uitdagende raadsels brengt leden van hetzelfde professionele team dichter bij elkaar door de positieve ‘vibe’ waarin het spel wordt gespeeld. Gaat een slot niet open, dan heeft de groep het raadsel nog niet opgelost. Springt het slot later wel open door een nieuwe suggestie van een speler dan worden flink wat schouderklopjes uitgedeeld.

TEAMWORK & COMMUNICATIE

De raadsels zijn zo ontworpen dat je de oplossing enkel kan vinden door goed samen te werken en naar elkaar te luisteren. Materialen moeten samengebracht worden of spelers moeten fysieke handelingen uitvoeren om het volgende hangslot open te krijgen. Onze escape-boxes spelen slim in op verschillende vaardigheden waardoor je de sterktes van elke speler naar het oppervlak brengt. Leiderschap, verdeling van taken, groepsbeslissingen, overzicht bewaren en zo veel meer in één compact spel.

IEDEREEN EEN GELIJKE START

Bij een escape game weet je vooraf niet welke raadsels of puzzels opgelost moeten worden. Iedere speler start met dezelfde bagage. Je vooropleiding of kennis is geen garantie op succes. Het komt er op neer te experimenteren en ruimte te bieden voor elke suggestie van medespelers.

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

De escape-boxes zijn te spelen in kleine of grote groepen. Grote groepen delen we op in kleinere teams van maximaal 6 personen om de ideale escape ervaring te behouden.

Samenwerken

Samenwerking is het belangrijkste in onze escape games. Zonder samenwerken zal de groep het einde van het spel niet halen binnen de tijd. Lukt het jou team de escape box te openen? 

Ontdenk het escape-spel "A Pirate's Old Whiskey Crate"

We maken je het graag gemakkelijk. Wil je graag een offerte ontvangen voor een escape teambuilding neem dan snel contact op door het contactformulier in te vullen. Beschrijf in je eigen woorden naar wat je juist op zoek bent en wij stellen een gepaste escape activiteit voor. 

A pirate’s old whiskey crate

Ideaal voor kleinere en grote groepen

  • Tot 6 spelers per team
  • Geschikt voor grote groepen tot 60 personen (meerdere teams van 6 personen spelen tegen elkaar)
  • Spel van +- 75 minuten
  • Escape game met professionele begeleiding
  • Taal: Nederlands of Engels

Met onze escape box “A PIRATE’S OLD WHISKEY CRATE” dagen we je collega’s en vrienden uit om het verhaal achter de geheimzinnige kist te ontdekken. Een escape box kan je het beste omschrijven als: “een escape room in een kist”. Het spel is ontwikkeld om te spelen met grote groepen waarbij teams tot 6 personen de escape box proberen te openen door originele raadsels op te lossen net zoals in een escape room.

Op zolder van Opa liggen tal van oude zeemansspullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kuststeden. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot. Al meer dan twintig jaar tracht hij de kist te openen maar tevergeefs. De sloten willen maar niet openen. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal achter de kist ontdekken, lukt het jullie de kist te openen?

Voor de escape teambuilding reken je best +-2 uur. Hierin zit:

Kennismaking en spel introductie (15 à 30 min): Voorafgaand aan het spel zorgen we voor een leuke introductie waar de spelers elkaar beter leren kennen. Door teambuildingsgerichte vragen te stellen ontdekken de spelers van elkaar wat ieder belangrijk vindt in een team. Vanuit deze activiteit kunnen we de teams verdelen (u kan natuurlijk ook de verdeling vooraf maken indien je dat wenst).
Na de kennismaking wordt het escape-spel geïntroduceerd. We toetsen af of het team reeds escape-ervaring heeft en in functie daarvan leggen we de basisprincipes van het spel uit waarna het escape spel kan starten.

Escape spel (+-75 min): Verschillende teams spelen een identiek escape spel tegen elkaar. Het spel is erg uitdagend en om alle puzzels als eerste op te lossen moet je stevig samenwerken. De spelduur ligt rond de 75 minuten. In functie van de ervaring van de spelers kan dit korter of langer zijn. We geven indien dat kan alle groepen de mogelijkheid het spel uit te spelen (ook al hebben ze meer dan 75 minuten nodig).

Napraten (+-15 min): We merken dat veel teams na het spel meteen in conversatie gaan over hoe bepaalde puzzels zijn opgelost. Dit laten we maar al te graag zijn gang gaan, we geven spelers te tijd om het spel te laten bezinken en nemen een leuke groepsfoto.

REFERENTIES

NEEM CONTACT OP

CONTACTFORMULIER

Na het verzenden van jouw aanvraag bekijken we de beschikbaarheid en nemen we contact op.

 

Spelsessie: Eén sessie, je speelt de escape boxes één keer met een groep. Met meerdere sessies speel je dezelfde spelopstelling meerdere keren na elkaar met verschillende groepen (bv bij meerdere activiteiten met doorschuifsysteem) op dezelfde dag en locatie.

Aantal spelers per sessie : Hoeveel deelnemers wil je tegelijkertijd laten spelen in de sessie? 

Escape room op locatie

Speel een escape room op locatie. Verschillende escape games beschikbaar. Escape room op verplaatsing past op elke locatie. Een spannende uitdaging op jou evenement of escape op locatie. Zowel kleine als grote groepen. 

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box

Uitstekend voor

Communiefeesten
Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Originele teambuilding
Groepsuitjes
Teamuitjes
Bedrijfsuitstappen
Randactiviteiten op event

Voor bedrijven

Bedrijfsfeesten
Teambuildingsactiviteiten
Team evaluaties
Brand activation
Win-acties
Productlanceringen

Escape-boxes

Escape games huren
Mobiele escape games
Escape game op verplaatsing
Escape room huren
Mobiele escape room
Escape room op verplaatsing
Escape box huren
Escape box