Aanbod activiteiten voor grote groepen

Een uitdagende teamactiviteit waarbij samenwerken centraal staat en die leuk is voor alle leeftijden is niet eenvoudig te vinden. Laat staan dat de activiteit ook toegankelijk is voor grote groepen.

Escape-Boxes biedt dat wat je zoekt, een breed aanbod activiteiten voor grote groepen. Met onze mobiele escape game “A Pirate’s Old Whiskey Crate” spelen groepen tot 120 personen tegelijkertijdBovendien is de teamactiviteit geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud werken samen om de escape-box te kraken (ook personen die minder mobiel zijn kunnen deelnemen).

We garanderen een professionele begeleiding van de activiteiten. 

Onze escape games worden volledig in eigen beheer ontwikkeld. Op deze manier garanderen we een hoge kwaliteit en inventiviteit van onze raadsels. Je mag je verwachten aan een verfijnt spelontwerp.

Teamactiviteit grote groep

Wil je meer informatie ontvangen over onze teamactiviteiten voor grote groepen? Neem direct contact op via 0494/33.44.05 of mail ons via info@escape-boxes.be

Hoe werkt een escape-box?

Een escape kist is letterlijk een escaperoom in een kist. In en rond de kist zullen spelers heel wat verdachte voorwerpen en objecten vinden. Door inventieve raadsels, die verstopt zijn in de objecten, op te lossen kan je de escape-box openen.

Het is een dynamisch spel dat spelers intellectueel uitdaagt, de raadsels zijn niet noodzakelijk moeilijk.

Teamwork

Een team werkt samen om een escape-box te openen. Goed communiceren en teamwork is een absolute ‘must’ door heen de teamactiviteit.

Inventieve Raadsels oplossen

Inventieve raadsels zijn verstopt in de voorwerpen die horen bij de escape-box. De raadsels zijn zeer uitdagend, niet zozeer moeilijk. Spelers jong en oud kunnen ze oplossen. 

escape-box openen

Een cijfercode gevonden? Open de escape-box en ontrafel nieuwe mysteries. Er liggen verborgen schatten op je te wachten.

Teamactiviteit: A Pirate's old whiskey crate

Het verhaal

Op zolder van Opa liggen veel oude zeemans-spullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kust. Een van de voorwerpen is een prachtige oude whisky kist, nog onaangeroerd en stevig op slot.

Al meer dan twintig jaar probeert hij de kist te openen. Tevergeefs, de sloten willen maar niet zwichten. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal erachter ontdekken. Willen jullie Opa helpen?

Nuttige info

Esacpe room grote groep

Getuigenissen

Referentie teambuilding KBC
Referentie teambuilding apple
Referentie teambuilding EY
Referentie teambuilding proximus
Referentie teambuilding Delaware
Referentie teambuilding Burger Brands
Referentie teambuilding Event Mosaic
Referentie teambuilding KPMG
Referentie teambuilding Eurofins
Referentie teambuilding Aquafin
Referentie teambuilding VOKA antwerpen
Referentie teambuilding ITB

activiteit met een grote groep?

Neem snel contact op

We hebben interesse in: