Aanbod activiteiten voor kleine groepen

Escape-Boxes biedt een breed aanbod aan activiteiten voor kleinere groepen van 4 tot 12 personen.  Hoe, vraag je je af?

Voor onze escape kist “A Pirate’s Old Whiskey Crate” ontwikkelden we een spelversie die gespeeld kan worden zonder begeleider. Hierdoor kunnen we een betaalbare teambuilding aanbieden voor een kleine groep.

We zorgen voor een handleiding waarmee je het spel zelf in goede banen kan leiden. Kortom, we bieden je een professioneel ontworpen escape-spel voor een beperkt budget.

kleine groep activiteit

Het vinden van een uitdagende groepsactiviteit waarbij samenwerken centraal staat en die leuk is voor alle leeftijden is niet eenvoudig. De formule van Escape-Boxes biedt net dat wat je zoekt. Een activiteit waarbij jong en oud kan deelnemen. Nog beter zelfs! Ze moeten intens samenwerken om het spel uit te spelen. Ook personen die minder mobiel zijn kunnen deelnemen.

Onze escape games worden volledig in eigen beheer ontwikkeld. Op deze manier garanderen we een hoge kwaliteit en inventiviteit van onze raadsels. Je mag je verwachten aan een verfijnt spelontwerp.

Wil je meer informatie ontvangen over onze groepsactiviteiten? Neem direct contact op via 0494/33.44.05 of mail ons via info@escape-boxes.be

Wat is een escape kist?

Het concept “escaperoom” ken je wellicht? Wel, een escape kist is letterlijk een escaperoom in een kist. In en rond de kist zullen spelers heel wat verdachte voorwerpen en objecten vinden. Deze objecten zullen helpen de kist open te maken.

Door bepaalde handelingen uit te voeren of door objecten met elkaar te combineren bemachtigen de teams cijfercodes waarmee de kist opengemaakt kan worden. Het is een dynamisch spel dat intellectueel uitdagend is, maar niet moeilijk.

Samenwerken

De groep werkt samen om een escape kist te openen. Goed communiceren en samenwerken is noodzakelijk.

originele Raadsels oplossen

Originele raadsels zijn verstopt in en rond de kist. De raadsels zijn niet intellectueel moeilijk, maar wel uitdagend. Iedereen kan ze oplossen. 

escape kist kraken

De oplossing gevonden? Open de escape kist en ontdek nog meer mysteries. Er ligt een schat op je te wachten.

Escape kist: A Pirate's old whiskey crate

Concept

Een uitdagend escape spel in een kist staat op jullie gasten te wachten! Elk team probeert uitdagende raadsels als snelste op te lossen, net als in een escaperoom. Geen tijd te verliezen, de klok tikt.

Nuttige info

spel kleine groep

Getuigenissen

Referentie teambuilding KBC
Referentie teambuilding apple
Referentie teambuilding EY
Referentie teambuilding proximus
Referentie teambuilding Delaware
Referentie teambuilding Burger Brands
Referentie teambuilding Event Mosaic
Referentie teambuilding KPMG
Referentie teambuilding Eurofins
Referentie teambuilding Aquafin
Referentie teambuilding VOKA antwerpen
Referentie teambuilding ITB

Escape kist spelen?

Neem snel contact op

We hebben interesse in: