Divers aanbod Groepsactiviteiten

Met Escape-Boxes bieden we een breed scala aan groepsactiviteiten voor grote en kleine groepen.

Omdat onze activiteiten mobiel zijn, dat wil zeggen: wij komen naar jullie locatie, bespaar je heel wat kopzorgen.

Met professionele begeleiding zorgen we voor een vlot verloop van elke opdracht. Een leuke mix van humor en uitdaging maakt van de Escape-Boxes de ideale groepsactiviteit.

Activiteiten voor groepen

Onze sterktes?

Met onze alles inclusief groepsactiviteiten verzorgen we de gehele activiteit van A tot Z. We regelen de catering voor jullie of zorgen voor extra nevenactiviteiten. Of het nu gaat om een broodjeslunch, lekkere versnaperingen of een volwaardig diner. We zorgen graag voor deze extraatjes.

Voor elke opdracht garanderen we een professionele spelbegeleiding. Onze begeleiders hebben vele jaren ervaring in het begeleidingen van de Escape-Boxes. Met een humoristische introductie nemen we alle deelnemers mee in een tof escape avontuur.

Een uitdagende teamactiviteit vinden waarbij samenwerken centraal staat en die leuk is voor alle leeftijden is niet eenvoudig. De formule van Escape-Boxes biedt net dat. Een activiteit waarbij jong en oud kan deelnemen. Nog beter, ze moeten intens samenwerken om het spel uit te spelen. Ook personen die minder mobiel zijn kunnen deelnemen.

Of kort samengevat:

Wil je meer informatie ontvangen over onze groepsactiviteiten? Neem direct contact op via 0494/33.44.05 of mail ons via info@escape-boxes.be

Wat zijn escape-boxes?

Heb je al eens een escaperoom gespeeld? Wel, een escape-box is letterlijk een escaperoom in een kist. In en rond de kist zullen spelers heel wat verdachte voorwerpen en objecten vinden. Deze objecten zullen ze helpen de kist open te maken.

Door bepaalde handelingen uit te voeren of door objecten met elkaar te combineren ontdekken de teams cijfercodes waarmee de kist opengemaakt kan worden. Een spel waarbij belangrijke skills aan bod komen: samenwerken, leiderschap, taakverdeling en meer.

Maar vooral een heel toffe groepsactiviteit voor jong en oud!

Samenwerken

De groep werkt samen om een escape-box te kraken. Goed communiceren en samenwerken is de boodschap!

originele Raadsels oplossen

Originele raadsels zijn verstopt in en rond de box. De raadsels zijn niet intellectueel moeilijk, maar wel uitdagend. Iedereen kan ze oplossen. 

escape-box kraken

De oplossing gevonden? Open de escape-box en ontdek nog meer mysteries.

Teamactiviteit: A Pirate's old whiskey crate

Concept

Een uitdagend escape spel in een kist staat op jullie gasten te wachten! Elk team probeert uitdagende raadsels als snelste op te lossen, net als in een escaperoom. Geen tijd te verliezen, de klok tikt.

Nuttige info

activiteit groepen

Getuigenissen

Referentie teambuilding KBC
Referentie teambuilding apple
Referentie teambuilding EY
Referentie teambuilding proximus
Referentie teambuilding Delaware
Referentie teambuilding Burger Brands
Referentie teambuilding Event Mosaic
Referentie teambuilding KPMG
Referentie teambuilding Eurofins
Referentie teambuilding Aquafin
Referentie teambuilding VOKA antwerpen
Referentie teambuilding ITB

Groepsactiviteit organiseren?

Neem direct contact op